Ik had gezocht op stukadoor Nootdorp

Onze woonkamer dateert uit de jaren ’60! Vreselijk aangezien wij er nu ongeveer 1 jaartje wonen en maar al te graag willen dat het gerenoveerd wordt. In de jaren 60 hadden ze altijd een bepaald structuur op de muur wat ik vreselijk vind. Door een stukadoor te zoeken die mij van dit probleem af kan helpen ben ik op het internet gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Stukadoor Nootdorp, beter bekend als onderhoudsbedrijf Geppetto. Hun weten immers maar al te goed hoe ze een muur weer strak krijgen!cropped-header-gepetto-1

Goede service

Het verlenen van service is nu eenmaal aan de orde bij iedere ondernemer. Toch is het bij stukadoor Nootdorp van belang dat hun schitteren en dat merk je als klant in het eindresultaat. Hoe hun het voor mekaar hebben gekregen om de muur in onze woonkamer te stuken weet ik niet. Wat ik wel weet is het feit dat ik zeer tevreden ben over de service wat hun verleend hebben. Binnen een dag hadden ze de muur straks gemaakt. Ikzelf was verbaasd aangezien ik niet had verwacht dat ze dit in een korte tijd kunnen maken zoals ik het wil hebben. Het resultaat liegt er niet om natuurlijk en daar ben ik maar al te blij mee!jjjjjjjjjjjjjjj