Rookkanaal van Isoduct bestellen

logo-bouw-handel

kap rookkanaalHet bestellen van een rookkanaal kan een helse klus zijn. Helaas moest ik snel een goed rookkanaal van het merk Isoduct bestellen, want er zou binnenkort een haard worden geplaatst bij mij thuis. Mijn vriendin was op het idee gekomen om een haard te laten plaatsen, zodat de woonkamer er een stuk gezelliger uit ging zien. Voor mij was het niet per se nodig, maar omdat mijn vriendin het wilde ben ik met haar op zoek gegaan.

Zelf plaatsen

ISODUCT_rookkanalen_-_3De haard zou ik zelf gaan plaatsen, omdat ik nogal handig ben en dit mij wel een leuke klus leek. Samen met mijn vriendin ben ik op zoek gegaan naar een open haard of naar de onderdelen van een haard. Mijn vriendin en ik hebben een ontzettend mooie haard voor een geweldige prijs kunnen scoren. Het enige probleem was dat deze zonder rookkanaal werd geleverd, maar volgens de verkoper zou deze makkelijk online samen te stellen zijn. De verkoper had ook verteld dat het beste merk rookkanaal Isoduct was en dat deze rookkanalen een stuk veiliger waren.

Voordat ik de haard kon gaan plaatsen ben ik het internet opgedoken om een rookkanaal te bestellen. Het Isoduct rookkanaal heb ik via de website van Bouw-handel besteld. De rookkanalen waren eenvoudig samen te stellen en dat beviel mij heel er goed. Binnen twee dagen had ik de haard en het rookkanaal helemaal geïnstalleerd. Mijn vriendin was ook ontzettend blij met het eind resultaat en ik moet zeggen dat ik ook heel erg tevreden was met hoe alles was gegaan en met het eindresultaat!