Onze boeiboord vervangen

Helaas moeten wij onze boeiboord vervangen! De storm hier in Nederland heeft aan onze woning meer schade verricht, in ieder geval meer dan dat ik het wilde. Als er bijvoorbeeld een plant in onze tuin omvalt, dan zou ik dit niet erg vinden. Maar nu moeten wij bijna onze gehele gevel gaan renoveren. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee spoedig kan helpen. Onze zoektocht is gelukkig erg snel en zeer goed gelukt.

boeiboord

Afspraak staat vast!

Op de website van dit bedrijf kun je snel en eenvoudig bekijken waar de dichtstbijzijnde winkel van dit bedrijf is. Dit heb ik direct gedaan en ik kreeg een duidelijke overzicht te zien welke winkel bij ons in de buurt zit. Hierdoor ben ik direct in de auto gestapt en naar deze winkel gereden. Bij binnenkomst werd ik erg netjes ontvangen en direct kreeg ik de vraag te horen of dat hij mij kon helpen. Natuurlijk konden zij dat waardoor ik nog geen kwartier later al met mijn boeiboord mee naar buiten liep! Gelukkig is het maar een stukje wat ik moet vervangen, maar ik baal er aardig van. Bij thuiskomst ben ik dit direct gaan monteren. Zo hoefde ik mijzelf geen zorgen te maken op een eventuele lekkage of wellicht andere problemen die kunnen ontstaan. Al met al is het erg eenvoudig te monteren en hier ben ik zeer tevreden over!

boeiboord