Luxe sauna kopen bij bodyfit

bodyfit_lang2

Een sauna kopen leek ons een goed idee om onszelf cadeau te doen. Mijn vriendin en ik werken best hard en daarom wilden we onszelf belonen. Mijn vriendin kwam op het idee om een sauna aan te schaffen. Het leek mij ook een goed idee om aan iets te beginnen waar wij allebei wat aan hebben en zo’n sauna is ook de ideale manier om na een drukke dag tot rust te komen.

Samen zoekenBodyfit zwembad sauna spa stoombad

We zijn samen een beetje via het internet gaan rondkijken wat het ongeveer gaat kosten maar we kamen op hele verschillende prijzen uit. Zelf heb ik nog nooit een sauna gehad en mijn vriendin ook niet. Het was duidelijk dat we advies nodig hadden en daarom wilden we langs een showroom gaan voordat we een sauna kopen.

Via het internet kwamen wij uit bij bodyfit omdat deze ook een showroom heeft die dichtbij ons huis is. Met de afmetingen op zak zijn we naar deze showroom gegaan. Er stond een medewerker klaar om ons te helpen en dat heeft hij ook heel goed gedaan. Deze jongen wist veel over de sauna’s te vertellen en kon ons precies uitleggen waarom we sommige dingen wel of niet moesten doen. Aan de hand van de afmetingen en onze wensen kwamen wij tot een mooie sauna uit. Bodyfit_zwembad_sauna_spa_24

Ik hou van onderhandelen en gelukkig kon dat ook gedaan worden. We hebben een hele mooie overeenkomst kunnen sluiten! De sauna zou bij ons thuis afgeleverd worden en deze zou ook nog geïnstalleerd worden door bodyfit. We hebben de sauna nu al een week en we hebben er al een paar keer gebruikt van gemaakt. Wat is dit een goede aankoop!