Lekkage problemen bij ons woning

Na een lange regenachtige periode hebben wij verschillende lekkage problemen gehad bij onze woning. Zo moesten er meerdere keren dingen gerepareerd worden en moesten we opzoek naar een ontstoppingsbedrijf in Losser die ons hierin kon helpen. Uiteindelijk hebben we meerdere keren erg goede en professionele hulp gehad van het allround ontstoppingsbedrijf Nijhuis Rioolreiniging. Een van de diensten die zij bij ons hebben uitgevoerd was het reinigen van onze dakgoten. Deze zaten na de herfst helemaal vol met bladeren en takken door de omliggende bomen. Dit kan natuurlijk opstoppingen veroorzaken en dat kan lijden tot grote problemen zoals stank maar ook schade aan allerlei andere delen in huis. Wat zo ook bij ons is ontstaan op plekken zoals in de garage maar ook bij ons op zolder.

Rioolinspectie aan huis

Nadat wij verschillende problemen hadden aan onze riolering hebben wij een rioolinspectie laten doen bij ons thuis. Hier werd bij ons door Nijhuis Rioolreiniging de oorzaak en locatie van het probleem in kaart gebracht. Met de informatie die ze hieruit halen, kunnen ze mogelijk een reparatie doelgericht laten plaatsvinden. Hiermee bieden ze een snelle en kostbare oplossing voor de problemen. Deze rioolinspectie wordt uitgevoerd met behulp van een camera inspectie. Afhankelijk van de grootte van je riool maken ze gebruik van een duw- dan wel zelfrijdende camera. Deze zelfrijdende rioolcamera wordt bestuurd vanuit een speciaal ingerichte inspectie bus. Hier kunnen ze dan de beelden ter plekke deskundig analyseren, coderen en interpreteren. Zo ontvang je gelijk het resultaat. 

Andere lekkage problemen aan de woning

Bij onze woning hadden wij ook een lekkage probleem. Eentje die wij nog niet eerder hebben gehad. Zo hadden wij namelijk een dubbel glas lek. Hierdoor komt er condens tussen het dubbele glas te zitten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling aangezien je hierdoor ook niet goed door het raam kan kijken. Hiervoor heb je verschillende dingen om dit probleem op te lossen. Zo kan je een heel nieuw raam laten plaatsen. Dit alleen wel duur. Een andere optie is om het te laten repareren. Dit hebben wij ook laten doen. Dit heeft Condensys erg snel en vakkundig gedaan. Het repareren van dit glas lek is een zeer duurzame oplossing.