Goedkoop zonnepanelen zetten ?

Logo-MDG-Solar

Ik ben begonnen met het doe het zelf zonnepanelen zetten het is me erg goed bevallen en zou het zo zeker nog een keer doen. Me wist is er nog niet uit maar met de jaren die nog komen gaat dat zeker gebeuren met de hoeveelheid die ik heb zou ik binnen 5 jaar al winst kunnen maken en heb ik dus alles al terug verdiend wat erg positief is. Je kunt het zien als een investering in je huis het kost eerst wat maar licht aan de hoeveelheid die je neemt hoeveel energie je kunt opwekken. Met de zon kun je makkelijk energie opwekken door het op je dak of ander plaatsen waar makkelijk de zon te komen is te plaatsen. Ik was ook op zoek naar een bedrijf dat me alleen de panelen wou bezorgen en waar ik mijn spullen kon halen en het zelf kon gaan doen om zo zo min mogelijk geld eraan uit te hoeven te geven. Ik belde ze op en ze werden meteen enthousiast van mijn ideeën ze nodigt me dezelfde dag nog uit voor een gesprek en dezelfde middag nog was ik in de winkel en lieten ze me meteen zien wat ze allemaal hadden en wat ik het beste kon nemen en gebruiken. Ze vroegen me wat ik precies nodig had om me doel te kunnen bereiken en ik wist er nog bijna niks van af dus ze lieten me zien wat ik kon gebruiken en waar het allemaal voor was om zo een beter beeld te kunnen krijgen van waar ik op uit zou komen en hoeveel winst ik zou gaan halen eruit. Dat wil natuurlijk iedereen het liefst zo veel mogelijk winst eruit halen. 

Zonnepanelen-pakketten