Zoektocht naar een klokkenmaker

Sinds een maand of drie hebben wij een antieke klok gekocht op de markt. Helaas werkt deze klok niet naar behoren waardoor ik uiteindelijk genoodzaakt was om een klokkenmaker te zoeken. Op het internet gezocht en gevraagd bij vrienden van ons maar helaas kon ik het maar niet vinden. Het was zover dat ik de hoop wilde opgeven tot een vriend naar mij toe kwam met de website van antiek-uurwerk.nl. Waarom ik deze website niet eerder had gezien weet ik niet maar hun konden mij wel degelijk helpen!marius-019-300x158

Uiteindelijk ben ik met de klok in de auto gestapt naar deze klokkenmaker. Hier werd dan ook verteld dat het geen probleem is om te maken! Ik blij, partner blij, wat wil je nog meer! Samen met mijn partner waren we tevreden dat we nog een lange tijd plezier konden hebben met onze klok. Het maakt trouwens niet uit of je daar met een klok of horloge naartoe gaat. Als jij wilt dat die gemaakt wordt kan je bij hun gemakkelijk terecht. De kosten die ervoor berekend wordt zijn bij hun een stuk voordeliger als dat je elders vinden zal! marius-003-180x300

Kortom, wil je jouw klok gemaakt hebben? Stap eens bij hun binnen en laat hem bij hun gemakkelijk maken!