Zelf ontworpen muursticker

muurstickers_lantaarnpaal_vogels_01-200x150Toen ik laatst in mijn kamer zat keek ik eens om mij heen en miste ik iets, een leuke muursticker. Ik heb dat altijd al gewild maar kon nooit ergens een leuke vinden die ook bij mijn interieur en stijl passte. Na wat rondkijken op websites kwam ik uit bij http://plakhetzelf.nl/muurstickers/ waar ze allerlei verschillende keuzes hadden en je zelfs je eigen ontwerp kon opsturen, zo heb je dus altijd een sticker die helemaal bij jou en je huis past. Ik ben eens gaan nadenken wat ik precies wilde en wat mogelijk was, toen heb ik zelf een ontwerp gestuurd die overal bij past en gelijk besteld.muurteksten_slaapkamer_03-200x150

Mooi eindresultaat

Na het bestellen was ik erg enthousiast en kon niet wachten tot ik de bestelling binnen kreeg. Gelukkig duurde dat maar een paar werkdagen, daardoor kon ik al vrij snel alles mooi opplakken. Bij de bestelling kreeg ik ook een hel handig aanwrijf spateltje waardoor ik de muursticker makkelijk aan kon brengen zonder dat er oneven heden in voor kwamen. Het resultaat was erg mooi en zit er zelfs aan te denken om nog meer stickers te bestellen voor op de slaapkamer. De visite die ik laatst kreeg was ook erg enthousiast over de leuke uitstraling die de kamer nu heeft en heb het hun ook aangeraden als hun ooit een keer leuke muurstickers in hun huis willen hebben. Elke dag kijk ik nu met veel plezier tegen de nieuwe mooie muur aan en wordt er gelijk vrolijk van als ik er langs loop ! muurteksten_woonkamer_02-200x150