Zelf had ik bij Windowdeco raamfolie laten bedrukken

raamfolie_gesneden_eigen_logo-220x150Zelf hou ik er enorm van om mij te verdiepen in alles wat met verbouwen, renovatie en interieur te maken heeft. Ik word dan ook vaak door familie of vrienden gevraagd wat ik ervan vind. Wanneer ik zelf iets mee maak wat noemenswaardig is dan deel ik dit direct met jullie. Zo was ik laatst bij een vriend van mij die zijn eigen bedrijf had. Omdat zijn kantoor van binnen alleen maar ramen heeft. Dus elke werkkamer heeft weinig tot geen privacy zocht hij daar een oplossing voor. Gelukkig kan ik hem daar bij helpen. Ik heb jaren geleden toevallig zelf gebruik gemaakt van deze firma, genaamd WindowDeco. Zelf had ik bij Windowdeco raamfolie laten bedrukken. In mijn achterhoofd wist ik ook dat zij gesneden glasfolie kunnen leveren. Ik attendeerde mijn vriend hier op en zo had hij hier zijn bestelling gedaan. Omdat het voor jullie ook interessant kan zijn, zal ik beschrijven hoe dit allemaal te werk gaat.

windowdeco-4001

Gesneden glasfolie op maat

Wanneer jij zelf ook glasfolie (raamstickers) op maat wil laten bedrukken, dan kun je dit naar eigen ontwerp doen. Het ontwerpen gaat via een eenvoudige tool en zo krijg je altijd een unieke Windowdeco raamfolie. Je kunt zelf de maat kiezen en hier teksten, quotes of andere objecten in toevoegen. Naast de gesneden glasfolie levert WindowDeco ook bedrukte glasfolie of een combi van de twee. Zo kun je een klein raampje laten bedrukken of een wand van tientallen glazen. Dit natuurlijk voor zowel bedrijven als particulieren. Zoals je ziet is het zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan.

raamfolie_kantoor_glazenwand_2-220x150