Werkt een alarmsysteem?

credexlogoIkzelf ben nogal angstig nadat ze vorige week bij ons hebben ingebroken. Vandaar dat ik maar al te graag een alarmsysteem in huis wil hebben, maar werkt het echt? Nu bijna alles geregeld is qua schade kon ik gerust op zoek naar een systeem wat goed werkt voor onze woning. Het beste systeem wilde ik hebben om te voorkomen dat het nog een keer gebeuren zal, dit wilde ik absoluut niet! Ik wilde veilig naar bed kunnen gaan zonder een lamp op de overloop aan te laten. Mijn angst is enorm gegroeid en de vrouw die ik nu ben is niet bepaald prettig.

Angstig Jablotron-100

Het moment dat ik bijvoorbeeld naar de winkel toe ga loop ik met de gedachten rond dat er misschien wel iemand in onze woning zit. Deze gedachtes maakte mij werkelijk gek waardoor ik echt zo snel mogelijk een alarmsysteem moest aanschaffen. Bij thuiskomst ben ik dan ook meteen wezen zoeken naar een systeem wat werkt voor ons huis. Qua kosten maakt mij absoluut niet uit hoe duur het is, ik wilde gewoon voorkomen dat het nog een keer kon gebeuren.home-oasis-kit

Doordat ik op tijd besteld had werd het de eerstvolgende werkdag al bezorgd! Nu moest ik nog uitzoeken hoe dat het precies werkt maar daar maak ik gerust tijd voor vrij. Het gaat mij immers om onze eigen woning waar ik maar al te graag weer veilig in wil voelen.