Waar bestaan sedum matten uit

Met behulp van sedummatten kan van bijna elk dak een groendak worden gemaakt. De matten bestaan ​​uit meerdere soorten sedums, zodat van het vroege voorjaar tot het late najaar verschillende kleuren het dak sieren.

Sedum

Sedum is een succulente soort die over de hele wereld te vinden is en erg populair is voor het aanplanten van rotstuinen. De plant is winterhard en kan met relatief weinig verzorging op droge grond gebruikt worden.

Dakbedekking

Onze sedummatten zijn gemaakt van hoogwaardige sedumsoorten. De matten zijn geschikt voor zowel platte als schuine daken en zorgen het hele jaar door voor een prachtig groendak. Zo kunt u uw klanten altijd de beste sedummatten leveren. Bij Hortimex draait het alleen om kwaliteit. We hebben onze zeer tevreden, vaste klanten door heel Europa. Omdat wij staan ​​voor goede prijzen en uitstekende producten.

Tuin

Niet alleen op het dak maar ook in de tuin zijn sedummatten een populair item. Door het directe resultaat en de decoratieve uitstraling geven ze de tuin een prachtig uitzicht. Er groeit geen onkruid en kou en warmte hebben er geen invloed op. De constructie is heel eenvoudig: matten uitrollen, op maat snijden en voor het eerst wat water geven. Geniet direct van een kleurrijke en groenblijvende tuin.

Voordelem

• Duurzame

• Milieuvriendelijk

• Laag onderhoud

• Direct resultaat

• Isolerend

Voorbereiding

Voordat u uw bestelling voor materialen plaatst, moet u de grond voorbereiden en ervoor zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft. Zorg dat je alle gereedschappen en materialen bij de hand hebt. Bijv. instructies, dakranden en bevestigingen, meetlint, handzaag, boormachine en beschermende kleding (inclusief handschoenen)

Vooruit plannen

Zorg ervoor dat u het kunt hanteren en veilig kunt optillen. Wij hopen dat dit artikel u goed op weg heeft geholpen.