Verwarm je huis met de Holland Warmte Vaillant Ecotec

Vaillant-Ecotec-Classic-cv-ketelToen ik kortgeleden ineens in de kou zat omdat de cv ketel de geest had gegeven, moest ik direct op zoek naar een nieuwe. Al snel kwam ik terecht op de website van Holland Warmte. Uit het ruime aanbod heb ik gekozen voor de betrouwbare Holland Warmte Vaillant Ecotec, een krachtige cv ketel die voorzien is van het Energielabel A. Natuurlijk heb ik eerst online een offerte aangevraagd en toen bleek dat ik deze cv ketel met de laagsteprijs garantie kon aanschaffen. Ik heb er gelijk een nieuwe Calormatic 350 klokthermostaat bij gekocht, zodat ik de ketel vooraf kan programmeren.

Warmte zonder zorgen

De Holland Warmte Vaillant Ecotec is te combineren met de Vaillant auroSTEP zonneboiler. Goed idee als je graag milieubewust en energiezuinig bezig wilt zijn. Een ander groot voordeel dat Holland Warmte te bieden heeft, is dat je 13 jaar garantie op de cv ketel krijgt. Je kunt er bovendien heel voordelig een servicecontract afsluiten voor het periodiek onderhoud van de cv ketel. Daar heb ik uiteraard direct gebruik van gemaakt. En als er in de toekomst onverhoopt een probleem is met mijn cv ketel, dan wordt dit razendsnel opgelost door een ervaren installateur van Holland Warmte. Inmiddels zit ik er weer warmpjes bij en dankzij de nieuwe cv ketel is mijn badkuip in slechts 6 minuten opgevuld!