Uitstekende zzp lasser

Sinds een aantal maanden wonen we in ons nieuwe huis. We hebben het goed naar ons zin, alleen moest er nog veel gebeuren. Zo wilde we graag een aantal stallen laten bouwen voor onze paarden. Met het bouwen van deze stallen hadden we een zzp lasser nodig. Gelukkig zijn er genoeg mensen in gespecialiseerd, alleen waren we wel opzoek naar iemand die kwaliteit levert. We kwamen vervolgens uit bij www.oldersma-klussen.nl/. Het bedrijf heeft al jarenlange ervaring en is gespecialiseerd op dit gebied.

Op de website stond het telefoonnummer vermeld waar ik direct naartoe gebeld heb. Telefonisch werd ik erg netjes te woord gestaan. Je kon merken dat hij zijn vak verstond. Na het telefoongesprek had ik een afspraak gemaakt, om te kijken wat het ongeveer zou gaan kosten.

De kostenzzp lasser

Wat betreft de kosten viel het reuze mee. Als ik soortgelijke bedrijven of zzp lassers om een prijsindicatie vroeg, vraagde ze vele malen meer. Het is daarom ook echt een aanrader om de zzp lasser van oldersma te benaderen.

lassenUitstekend werk geleverd.

Tijdens het bouwen van de stallen is hij drie dagen bezig geweest met het alles van alle deuren, onderdelen etc. Dat vind ik erg snel, terwijl hij ook echt kwaliteit leverde! Als ik zag hoe meneer te werk ging, voor zo’n voordelige prijs, dan verdien je echt een groot compliment. Kijk dus op de website voor meer informatie. Zowel telefonisch als via de mail kan je gemakkelijk contact opnemen.