Tip: de echte expert in openslaande deuren

1.1Mijn interesses in het veld zijn natuurlijk vrij breed, en het is leuk te merken dat die er blijven komen. Ik ben mijn eigen huis aan het opknappen, en gelukkig heb ik zo’n oud huis op de kop getikt dat het ook nog wel een flinke beurt kan gebruiken – precies wat ik leuk vind dus! Waar ik van hou namelijk, is wanneer je ergens nog een eigen draai aan kunt geven, je er je eigen stempel op kunt drukken. Zo doe ik dat bij het ontwerpen van mijn meubels ook natuurlijk, maar dat is niet het enige aspect waar dat in terugkomt.

Fantastische resultaten van deze openslaande deuren

78.1Laat ik me beperken tot het project waar ik op dit moment mee bezig ben, namelijk de garage van dit huis. Ik zal je enkele make-over foto’s laten zien van hoe het er eerst uitzag en de metamorfose die het heden ten dage heeft ondergaan. Wil je namelijk echt verschil zien, dan dien je de oude situatie met de nieuwe te vergelijken – kijk dus maar eens wat een enorme verbetering er heeft plaatsgevonden. Hoewel ik zelf gelukkig best handig ben met het meeste materiaal, was dit project me toch een beetje te hoog gegrepen en heb ik er een professional voor ingehuurd, te weten de firma Different Doors. Dit bedrijf kun je terugvinden op http://differentdoors.nl/openslaande-deuren/, mocht je meer willen weten over de openslaande deuren die zij produceren. In mijn geval hebben we gewerkt vanaf een ontwerp dat voor het grootste deel van mijn hand was, hoewel er nog enkele praktische aanpassingen van hun kant hebben plaatsgevonden natuurlijk. De meeste mensen laten het in z’n geheel over aan het bedrijf zelf – en wees voorbereid op fantastische resultaten!

6