Teak meubels van kwaliteit

logo

maatwerkLaatst was ik op een verjaardag van een goede kennis van mij. Die kennis heeft echt prachtige Teak meubels. Dit wil zeggen dat de meubels zijn gemaakt van speciaal houd en voldoen aan jou wensen. Ze worden compleet met de hand gemaakt. Na een aantal website te hebben vergeleken kwam ik uit bij Wortman. Het bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk en is ook nog eens erg voordelig. De meubels zijn natuurlijk wel duurder dan normale meubels, maar dat is logisch. Hier zitten veel werkuren in. Daarnaast moet er ook materiaal uit het buitenland komen. De Teak meubels krijgen dus een heel proces!

Prachtig resultaatkast

Bij het maken van Teak meubels weet je dat het 5-8 weken kan gaan duren voordat je ze in de woonkamer hebt staan. Toen we bericht kregen dat de meubels klaar zijn, hebben ze de meubels direct geleverd. De meubels beschikken over goede kwaliteiten en passen goed bij ons interieur. Dat hebben we allemaal te danken aan Wortman. Indien we nog Teak meubels willen komen we zeker terug. 

Het is echt een aanrader om een project neer te leggen bij Wortman. Ze zijn professioneel, hebben een goede service en vergeleken soortgelijke bedrijven zijn ze stukke voordeliger. Heb je een aantal ideeën? Leg ze neer bij Wortman en hun ondersteunen jou. Ben je benieuwd naar projecten van Wortman? Die zijn te vinden op de website. Heb je daar bepaalde vragen over, dan kan je te allen tijde contact opnemen.