Tafels op maat maken? Doe het via kindermeubilair.nl

tafel

tafels op maat makenZoek jij een adres waar je tafels op maat maken kunt? Dan heb ik een goede tip voor jou, namelijk de firma Maatwerk Kindermeubilair. Ik ken dit bedrijf doordat er jonge mensen zijn binnen mijn omgeving die een lichamelijke beperking hebben. Zij hebben dan ook speciaal meubilair nodig. Dit om een juiste houding te hebben als zij aan tafel zitten. Wanneer deze kinderen dit niet doen kunnen zij op ten duur last krijgen van hun nek of rug. Vooral omdat deze groep van nature al een verkeerde houding heeft, is het fijn dat er bedrijven zijn als kindermeubilair.nl die hun hierbij willen helpen. Deze firma heeft door de jaren heen dan ook een hoge reputatie opgebouwd, vooral in de regio Arnhem. Hier zit het bedrijf dan ook gevestigd. Zij staan dan ook altijd klaar voor klanten die op zoek zijn naar een goed advies. 

Zo heb ik al van verschillende mensen gehoord dat wanneer kinderen met een lichamelijke beperking niet op de juiste wijze op een stoel of aan tafel zitten zij agressief kunnen worden. Dit ligt dan ook niet aan hun, echter omdat zij niet comfortabel kunnen zitten wordt deze reactie getriggerd. Door bijvoorbeeld een verstelbare tafel te nemen kan dit probleem al eenvoudig worden opgelost.

maatwerk

Instructievideo is online te vinden

Indien jij wil zien hoe Maatwerk Kindermeubilair te werk gaat, vind je online een instructievideo van hun. Door dit filmpje te bekijken, krijg je een goede impressie van welke meubelen zij leveren en waarvoor deze gebruikt kunnen worden. Naast tafels op maat maken, produceren zij ook stoelen op maat. Ook hiervan staat beeldmateriaal op de website. 

tafel