Quick-Step laminaat: jarenlang genieten

Op zoek naar schitterend laminaat in het bezit van goede kwalitatieve eigenschappen dat aardig tegen een stootje kan? Dan is Quick-Step laminaat een goede keus. Dit hoogwaardige laminaat is zeer krasbestendig en kan eenvoudig worden gereinigd. Ideaal met kinderen of woonkamers die veel belopen worden. De laminaat vloeren van de Quick-Step Impressive Ultra serie gaan nog een stapje verder. Dankzij de unieke en ijzersterke HydroSeal toplaag is het laminaat zeer spatbestendig, geschikt voor openbare ruimten en kan zelfs worden toegepast in de badkamer of het toilet.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-Quick-Step_Exquisa_108118_EXQ1551_Leisteen_Zwart_Galaxy

Laminaat leggen

Alle Quick-Step laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Hierdoor kan het eenvoudig gelegd worden. Doet u dat liever niet zelf, schakel dan onze legservice in. U bespaart tijd en weet zeker dat uw vloer goed gelegd wordt. Wilt u bovendien uw vloer combineren met vloerverwarming? Met een kwaliteitsproduct als Quick-Step laminaat is dat geen enkel probleem. Onze ervaren leggers zorgen er met een juiste ondervloer en zwevende plaatsing voor dat dit perfect kan. Wist u bovendien dat Quick-Step laminaat niet verkleurd door zonlicht? U hoeft dus nooit bang te zijn voor kleurverschillen.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-Quick-step_Impressive_108135_IM1848_klassieke_eik_natuur

Quick-Step laminaat is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Geeft u de voorkeur aan een authentieke hout uitstraling, of kiest u dan toch liever voor leisteen? Alles is mogelijk met het laminaat van Quick-Step! Laat u adviseren door ervaren medewerkers of selecteer uw favoriet in de webshop.