Oplevering van een huurwoning? Zo geregeld!

Oplevering van een huurwoning

Hoe regel je een oplevering van een huurwoning? Die vraag kwam bij ons naar boven, toen wij een seniorenwoning konden krijgen. Onze woning op dat moment moest daarom netjes opgeleverd worden natuurlijk en daar hadden wij de kracht niet voor. Het gaat hierbij vaak om verhuizen, maar ook geheel leeghalen van een appartement of huis. De vloerbedekking moet eruit, schroeven en spijkers moeten uit de muren en alles moet schoon zijn. Met zo’n klus ben je vaak echt wel een hele week bezig. Dit zag ik niet zitten. Gelukkig tipte een kennis ons over Seniorenhulp. Online heb ik gekeken wat zij ons konden bieden en daar was ik erg blij mee. Al snel nam ik contact op om onze wensen door te geven. Zij maakten een offerte die ik ook nog eens behoorlijk vond meevallen. Ideaal!

Oplevering van een huurwoning

Laat de oplevering van een huurwoning door Seniorenhulp verzorgen

Seniorenhulp staat erom bekend dat zij meer doen dan alleen verhuizen. Dat is zeker voor de doelgroep ideaal. Denk hierbij aan ouderen, maar ook mindervaliden. Bij de oplevering van een huurwoning verzorgt deze organisatie onder meer:

  • Het selecteren en transporteren van bruikbare spullen
  • Het wegbrengen van onbruikbare spullen
  • Vloerbedekking eruit halen, zoals tapijt of laminaat
  • Schoonmaak taken in bijvoorbeeld de badkamer en de keuken

En zo doen zij nog veel meer! Voor ons hebben zij dus de gehele verhuizing verzorgd, inclusief het uitpakken en neerzetten in de nieuwe woning. Daarnaast hebben zij de oude woning geheel gereed gemaakt. Dit ging erg snel, omdat het huis nog in goede staat was en zij maar weinig herstelwerkzaamheden hoefden te doen.

Oplevering van een huurwoning

Geen zorgen

Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt over deze verhuizing en ben uiterst tevreden. Dit is zeker een mooie vorm van zorg waar nog veel mensen wat aan kunnen hebben! Kijk daarom ook eens op hun website.