Lichtkoepel voor extra licht!

Leuk dat jullie lezers weer gekomen zijn om dit stukje te lezen over huis en tuin! Vandaag gaat het over je huis namelijk lichtkoepellogo-bouw-handel luifels_glazen-luifel-type-plaat-trekstang_3 opstand7, ik zal even toelichten hoe ik hier op ben gekomen. Maar eerst wil ik jullie bedanken voor het herhaaldelijk terug komen op dit blog. Ik merk dat dat er de laatste tijd steeds vaker word gekeken op mijn stukjes. En hier ben ik dan ook heel dankbaar voor! Maar verder over het onderwerp ik ben twee maanden geleden weg gegaan bij mijn oude huur huis naar een nieuwe koop woning net iets buiten de stad! Ik ben heel erg blij met mijn huis, ik heb het namelijk zelf in kunnen richten. Denk aan de keuken doucht en woonkamer, alles is nu in mijn eigen smaak. Na een tijdje kwam ik echter achter een probleempje.

Wat was nou een probleem met met mijn nieuwe woning.

Nou het probleem was dat er in de woonkamer veelste weinig licht inval was en ik daar dus iets op moest verzinnen. Mijn budget liet het niet toe om een nieuwe aanbouw te laten maken met grote ramen dus moest ik iets anders verzinnen. Zo kwam ik op een lichtkoepel door een website van bouw  en handel. Die bieden hele mooie koepels aan voor een leuke prijs. Ik heb er dus een laten inbouwen en ik oet zeggen het staat heel mooi. Ik ben erg trots op het resultaat en als ik een nieuwe woning zou krijgen zou ik het zelfde doen!