Keuken schoonmaken

Het is weer tijd, alle borden en pannen staan op een berg en er staat niks meer in de kasten. Je glazen zijn al zes keer hergebruikt en je bestek zit onder de Nutella. Tijd om je keuken weer is op te ruimen. In deze blog lees je een aantal punten die je helpen het iets minder erg te maken dat je moet opruimen. 

Ten eerste.

Vermijd dat je weer naar de winkel moet om alles weer te kopen. Kijk op www.easy-out.nl om alles te bestellen, nog beter koop de schoonmaakset en je bent in een keer klaar met inkopen doen. Zo kan jij op de bank gaan liggen en je nieuwe serie afkijken.

Ten tweede.

Zorg dat je muziek op hebt staan, een beetje vrolijke snelle muziek. Dit zorgt ervoor dat je lekker mee kan zingen en tijdens dit hersenloze werkje een beetje afgeleid bent. De tijd gaat sneller dus je bent sneller klaar met schoonmaken. Waarom zou je het dan niet doen. (Als je buren er last van hebben, kan je ook een koptelefoon gebruiken). 

Ten derde. 

Dit is mijn favoriete punt, probeer iemand anders het op te laten ruimen. Zeg dat jij de was doet als diegene opruimt, dit kan bijvoorbeeld bij je moeder of huisgenoot. Dit kost jou helemaal geen moeite. Wees wel creatief met het geven van de bovengenoemde schoonmaakset, degene is er niet alleen om schoon te maken. Maar het komt nu wel heel goed uit. 

Het is allemaal niet zo moeilijk maar het is gewoon een rot werkje. Laat het niet op stapelen maar ruim op wat je hebt gebruikt. Als je er toch voor kiest niks te doen, doe dan ook niks. Laat dan iemand anders het opruimen en geniet jij van je wijntje of biertje, proost en geniet van je dag.