Individueel gebruik bijhouden

Gebruik is een van de meest typische problemen met conventionele lockers, aangezien lockers op kantoor vaak onderbenut zijn, wat mensen van streek maakt als ze ze hard nodig hebben. De smart lockers maken het toewijzen van lockers eenvoudig, wat vooral belangrijk is voor degenen die lockers voor langere tijd willen hebben of dezelfde opslagruimte willen delen. Organisaties kunnen persoonlijk gebruik monitoren met behulp van uitgebreide rapportage tools, waardoor lockers snel kunnen worden schoongemaakt. Dit zijn cruciale kwesties in een post pandemische omgeving, vooral gezien het voortbestaan ​​van sociaal isolement.

Door technologie aangedreven en geautomatiseerd

Medewerkers zijn op zoek naar technologieën die hen helpen om meer gedaan te krijgen gedurende de werkdag, die smart lockers kunnen bieden. Slimme lock technologie maakt interactie met andere bedrijfssystemen mogelijk, waardoor de flexibiliteit, het gemak en de productiviteit toenemen. Bovendien bevatten slimme lockers volledig geautomatiseerde mogelijkheden die de onzekerheid uit de opslag elimineren, zoals sms- en e-mailwaarschuwingen, pakket detectoren en realtime statistieken.

Realtime inzicht in het lockers gebruik

Slimme lockers kunnen worden gekoppeld aan software oplossingen op afstand, die informatie en statistieken bieden over de toestand van elke opslagruimte bank. Managers hebben volledige toegang tot de gegevens en statussen van hun locker banken, of het nu gaat om een ​​deur die op een kier staat, het laten vallen van items of alleen statistieken om het gebruik van de locker weer te geven. Bovendien zal elke smart locker een uniek softwareprogramma bevatten waarmee het operaties kan digitaliseren, vertrouwelijk kan vergrendelen en verschillende apps kan hosten om de gebruikerservaring te verbeteren. Locker-software kan worden aangepast aan een specifieke use-case van een oplossing.