Huis en inrichting

wandkast industrieel

Stel je gaat een ander huis betrekken. Dan komt er een leuke tijd aan. Je mag namelijk je nieuwe huis gaan inrichten. Dit is de kans om alles naar jouw eigen smaak in te richten en overal je eigen keuzes in te maken.

Wat te denken van de kleurstellingen aan de muren bijvoorbeeld. De meeste mensen die een ander huis gaan bewonen geven een ander kleurtje aan een of meerdere muren.

De vloeren zijn wellicht ook aan vervanging toe. Ga je voor parket, plavuizen of een PVC vloer wellicht?

Beginnen met een mooie nieuwe keuken en nieuwe badkamer is voor veel verhuizers natuurlijk ook een droom. Het moet financieel natuurlijk wel haalbaar zijn.

En dan zijn er nog de meubels. Ga je door met de meubels die je hebt? Of ga je ze toch vervangen? Bij vervanging dien je weer een aantal keuzes te maken. Hieronder gaan we kort in op de mogelijkheden wat kasten betreft en wat je voor jezelf op een rijtje moet zetten om tot een goede keuze te komen.

wandkast industrieel

Welke kast past bij jou

Kasten zijn er in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk dat je eerst voor jezelf vast stelt welk doel je met een kast hebt. Wil je een kast waarin je items als het ware toont aan eenieder? Misschien wil je wel je mooie souvenirs uit het buitenland laten zien. Dan is een open kast of een kast met een vitrinedeur een goede keuze.

Of wil je een grote kast voor veel opbergruimte, een kast waarin je juist veel zaken uit het zicht kunt herbergen. Dit kan je doen middels een wandkast industrieel. We zeggen wandkast industrieel, dit industriële hoeft natuurlijk niet. Je moet het mooi vinden. Maar je zult zien dat een wandkast van een wat groter formaat in deze industriële stijl een erg mooie uitstraling heeft. Je kunt er ook breed mee combineren wat je meubels betreft.

Gaat het om een kledingkast in je slaapkamer, dan zou ik sowieso gaan voor een wat grotere kast. Denk ook aan de diepte van de kast. Als je wat diepere planken hebt kun je bijvoorbeeld makkelijk twee stapels kleren achter elkaar leggen.