Hovenier Leiderdorp werkt

Sinds ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf die mijn tuin geheel kan renoveren kom ik er maar niet uit. Ik wil namelijk een bedrijf die mijn tuin kan renoveren tegen lage kosten, iets wat haast nergens meer haalbaar is. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van hovenier Leiderdorp. Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun goede service voor een betaalbare prijs, beter kan haast niet!

Genieten in mijn tuinlogo

Hun heb ik dan ook afgelopen week langs laten komen om te bekijken wat er mogelijk is met mijn tuin. Samen dan ook een schets laten maken om te zien wat de wensen zijn en of dit mogelijk is. Doordat hun verstand van zaken hebben konden ze dan ook gelijk bekijken of dat het haalbaar is of niet. Alles wat ik graag wilde was bij hun mogelijk! Ik heb er dan ook voor gekozen om Hovenier Leiderdorp oftewel Hoveniersbedrijf Roy Schouten in te schakelen. Hun lage kosten maakt het mogelijk voor mij om mijn tuin zo te maken hoe dat ik het wil hebben. 20140527_112100_resized-kopie-300x225

Al met al mag ik, als het goed is, aankomende week genieten van mijn nieuwe tuin!