Horecaparasols kunnen ook in de achtertuin gebruikt worden

xterior parasol

xteriorTwee maanden geleden heeft een vriend van mij meerdere horecaparasols gekocht. Dit had hij gedaan via de webshop xterior-parasols.nl. Ik had hem deze site als tip meegeven omdat ik hier zelf ook mijn parasol gekocht heb. Dit wel als particulier, want ik hem die in mijn achtertuin gezet. Ik was dan ook op zoek naar een ronde parasol en zij hadden deze gelukkig. Ik moet zeggen dat het mij wel enig tijd duurde voordat ik het gevonden had. Ik ben veel sites afgegaan maar zij hadden steeds niet wat ik zocht.
Dit was in ieder geval totdat ik deze site op mijn beeldscherm zag. En omdat ik zeker weet dat jullie hier ook iets aan hebben, deel ik die graag met jullie! Het maakt dan ook niet uit of je een particuliere of zakelijk zoeker bent, hier vind je gegarandeerd de gewenste terrasvoorzieningen.

Horecaparasols

Goede producten & goede prijzen

De producten die Xterior aanbieden zijn van hoge kwaliteit, dit kan zowel ik als die vriend van mij beamen. Hij is dan ook zeer tevreden met zijn horecaparasols. Vooral ook omdat hij bij deze firma de mogelijkheid kreeg om zijn bedrijfslogo erop te laten bedrukken. Hiermee valt hij net wat meer op de in kroegenstaat en zo hoopt hij meerdere klanten binnen te halen.

xterior parasolVerder had hij hier vorige week ook een aantal heaters gekocht. Dit zodat de mensen langer bij hem buiten kunnen blijven zitten. Vooral in als het nog gezellig is in de binnenstad zorgt zo’n heater ervoor dat mensen langer blijven zitten. Ik ben er dan ook zelf over aan het nadenken om er eentje te kopen voor mijn terras.