Glaszetter Terneuzen gezocht en gevonden!

Doordat ik twee zoons heb die samen erg wild zijn en graag voetballen, kan er weleens iets kapot gaan. Zo is laatst het raam van mijn huis gesneuveld omdat mijn kinderen in de achtertuin aan het voetballen waren. Om die reden moest ik natuurlijk direct weer een nieuw raam aanschaffen wat ik zelf niet er in kon zetten. Daarom ben ik gaan zoeken en ben ik terecht gekomen bij Glaszetter Terneuzen die mij echt super heeft geholpen. Na het telefoontje zijn ze gelijk die avond langsgekomen en hebben ze het voor mij geregeld. Ze konden mij niet in de kou laten zitten aangezien het toen nog behoorlijk koud was buiten. 

Nooit meer een ander bedrijf inhuren!

Omdat dit bedrijf mij zo’n goede service heeft verleend, ben ik erg blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Verder zal ik bij schade weer Glaszetter Terneuzen in huren voor de werkzaamheden aangezien dit in een vlot tempo en mooi gedaan is. Ook hebben de heren het nog erg schoon achter gelaten wat ik dus ook niet verwacht had. Voordat ze begonnen hebben ze een kop koffie gedronken en even besproken wat er precies gedaan moest worden, zo zijn zij daarna ook direct aan de slag gegaan met het zetten van mijn nieuwe glas. 

Erg blij met de werkzaamheden!

Bent u ook nog opzoek naar een goede glas zetter en heeft u ook wel eens problemen met het kapot gaan van een ruitje of andere werkzaamheden rondom het raam? Dan kan ik u adviseren om dit bedrijf te bellen!