Gezocht onder schilder Veldhoven

Vanaf vorige week zijn wij de trotse eigenaar van onze woning in Veldhoven! Natuurlijk geweldig maar er komt een lange tijd van klussen en dergelijke aan waar ik niet op zit te wachten. Ik ben niet bepaald handig in verven laat staan dat ik het voor mekaar krijg om behang op de muur te krijgen! Mijn vriend werkt zelf fulltime en heeft er natuurlijk geen zin in om na werktijd nog eens thuis aan de slag te moeten. Doordat ik heb een beetje wilde ontlasten ben ik op het internet gaan zoeken naar schilder Veldhoven. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van P. Plompen! Hier wisten ze immers hoe dat goede vakwerk hoort te zijn en willen ons maar al te graag helpen.444444444444444444444444-224x300

Telefonisch contact

Het punt dat mijn partner naar het werk is gegaan heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Het verhaal uitgelegd dat we graag op zoek zijn naar een goede schilder en of dat hun ons kunnen helpen. Uiteindelijk hebben we afgesproken dat hun langs zouden komen om een goede offerte op te maken. Dit was afgelopen maandag geweest en momenteel heb ik de offerte al voor me liggen. De kosten wat hun ervoor vragen is namelijk een stuk lager als dat ik elders al gezien had. Doordat ik gezocht heb onder schilder Veldhoven is het mij in ieder geval wel gelukt om een goede schilder te vinden! Tevens kunnen  hun ook het behang uit mijn handen nemen, ideaal toch?6666666666666666666666666666-300x224