fotolijstje laten maken bij lijstenmakerij Eindhoven

lijstenmakerij EindhovenAfgelopen maand zag ik op een verjaardag een heel leuk schilderij van een goede vriendin van mij samen met haar gezin. Wat opviel was dat het heel origineel gemaakt was. Er was echt aandacht aan besteed en zoiets wilde ik ook heel graag hebben. Ik heb toen aan haar gevraagd waar ze dat heeft laten doen en zei vervolgens: bij lijstenmakerij Eindhoven. Het bedrijf zou volgens haar daarin gespecialiseerd zijn en ook in het maken van fotolijstjes. Ik heb toen contact opgenomen en een afspraak gemaakt.

Toen ik naar de afspraak ging nam ik gelijk een aantal foto’s mee, zodat je wellicht direct aan de slag konden gaan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het gesprek verliep vlekkeloos en wat betreft de kosten was het ook goed te doen.

Echt een aanradershowroom

Ze hadden tegen mij gezegd dat het ongeveer 5 dagen zou duren voordat het klaar was. Dat was inderdaad waar. Binnen 5 dagen kreeg ik het lijstje thuis afgeleverd. Ze hebben zich netjes aan hun woord gehouden. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw lijstje te laten ontwerpen. Ze leveren lijstjes van geweldige kwaliteiten en daarnaast hebben ze ook nog eens een goede service. De lijstenmakerij Eindhoven is gemakkelijk telefonisch te bereiken, maar ook via de mail. Op de website staat veel informatie over het bedrijf en ook over de kosten en de werkwijze. Echt een aanrader!