Exclusieve planten op website www.mypalmshop.nl

website www.mypalmshop.nl

website www.mypalmshop.nlWil je graag een exclusieve plant om jouw interieur op te leuken, kijk dan snel op de website www.mypalmshop.nl. Vaak zijn doorsnee planten makkelijk te vinden, maar wil je iets anders dan kan dit erg lastig zijn. Toch is het enorm leuk om iets te nemen wat niet iedereen heeft. Het zal mensen opvallen dat je iets hebt wat niet vaak gezien wordt. Cactussen zijn hier een voorbeeld van, deze zijn tevens erg trendy geworden de afgelopen jaren.

Het hoeft niet duur te zijn

Dat speciale planten niet duur hoeven te zijn bewijs de website www.mypalmshop.nl wel. Ze hanteren redelijke prijzen en er zijn vaak verschillende formaten te koop, hierdoor kun je zelf kiezen hoeveel je uit wilt geven. Als we kijken naar een cactus, bijvoorbeeld de Cardon (Pachycereus pringlei), dan is deze in twee formaten te koop. Het kleine formaat van 40-50 cm hoog kost 19,95 euro. De grote maat is 70-80 cm hoog en kost 59,95 euro. Deze keuze in formaten is niet alleen qua prijs erg handig, zo vind je ook altijd iets wat past in jouw interieur.

Gewoon vanuit huiswebsite www.mypalmshop.nl

Omdat het gaat om een webshop hoef je voor de aankoop niet het huis uit. Betalen kan gemakkelijk door middel van iDeal of PayPal en alle planten worden voor een klein bedrag thuisbezorgd binnen heel Europa. Wel zo makkelijk als je niet in Nederland woont maar toch een mooie exclusieve plant in jouw woonkamer of tuin wilt. Het aanbod is erg groot, zo verkopen ze ook grassen, bamboe of bijvoorbeeld een mooie palm!