Een ovaal eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl

Een eiken tafelblad bestelt u direct & voordelig online bij EIKENvakman.nl. Weet u nog niet precies voor welk type tafelblad u moet kiezen? Bij EIKENvakman.nl hebben wij een topcollectie uitgewerkt en kunt u eenvoudig kiezen voor een gerichte collectie per type eikenhout, per dikte, per afwerking en natuurlijk ook per vorm. Vandaag vertellen we jullie graag wat meer over de ovale eiken tafelbladen bij EIKENvakman.nl, ideaal voor een tafel als eyecather, met een moderne en stijlvolle uitstraling! En naar welk specifieke ovale eiken tafelblad uw voorkeur ook uit zal gaan, een ovaal eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl is altijd van topkwaliteit eikenhout, zorgvuldig verlijmd, met oog voor detail afgewerkt en direct online verkrijgbaar voor een scherpe prijs!

Foutvrij of rustiek eikenhout?

Bij EIKENvakman.nl vindt u een uitgebreide collectie ovale tafelbaden waarbij u kunt kiezen uit diverse afwerkingen, verschillende diktes, maar uiteraard ook uit meerdere ‘soorten eikenhout’, ook wel eens aangeduid met de term ‘kwaliteit eikenhout’. Wij bieden ellips tafelbladen van rustiek eikenhout, foutvrij eikenhout en extra rustiek eikenhout, maar wat houden deze ‘soorten’ nu precies in?

Foutvrij eikenhout, ook wel A-kwaliteit genoemd, is de hoogste kwaliteitstandaard. Dit houdt in dat het eikenhout geen noesten en scheuren bevat, incidenteel kan er een takje en heel klein noestpuntje voorkomen. Dit houdt in dat het eikenhout vrij rustig is qua tekeningen en accenten en een relatief ‘egaal’ voorkomen heeft. Foutvrij eikenhout wordt vaak gekozen in het geval een ‘luxe uitstraling’ gewenst is. De naam ‘rustiek eikenhout’ geeft natuurlijk al duidelijk aan dat deze ‘soort’ eikenhout wat rustieker oogt. Rustiek eikenhout bevat wel noesten en scheuren en staat bekend om haar natuurlijke & levendige uitstraling. Bij ‘extra rustiek’ is het eikenhout nog robuuster en levendiger, waarbij grotere / grovere noesten, scheuren en oneffenheden voorkomen in het eikenhout. Ook is het mogelijk dat er sprake is van ingesloten hart(scheuren) en spint(randen), ideaal voor een bijzonder tafelblad met een stoer accent.