Een kinderbed voor de peuter van mijn dochter: iedereen blij

Onlangs kocht ik via internet een kinderbed voor mijn kleinzoontje. Het is een bed met uitschuiflade en de spijlen kunnen eenvoudig gedemonteerd worden. Zo kan het kinderbed meegroeien als mijn kleinzoon ouder wordt. Het bed werd snel geleverd. We moesten het enkel nog in elkaar steken, maar dat was geen enkel probleem. Er was een zeer duidelijke handleiding bij en in een mum van tijd stond het bedje op zijn plek. Toen de kleine zijn bedje zag, was hij helemaal verrukt. Eindelijk heb ik mijn grote bed, dacht hij. Hij is die dag heel vroeg naar bed gegaan, het was een plezier om hem zo te zien glunderen in zijn bedje.

Een zeer praktisch bed

De uitschuiflade van het bed biedt extra veel opbergruimte. Lakens, dekentjes en speelgoed van de peuter: het vindt er allemaal zijn plek. Het bed is perfect op hoogte zodat het kindje er probleemloos kan instappen. We hadden al een matras voorzien, maar bij het bedje werd ook nog eens een matras van 7cm dik geleverd, en dit met afritsbare hoes. Dit was wel goed meegenomen! Het is een echte aanrader om zo’n bedje via internet te kopen. De bestelling en de levering verliep vlot, niets op aan te merken. Ik ben zeker dat ik via deze website nog spullen zal aankopen.