Duurzame en kostenbesparende verlichting

Als je wil besparen op je energiekosten, een milieubewuste keuze wil maken, of allebei, kun je kiezen voor LED verlichting van Lightexpert.nl. Hoewel het assortiment gericht is op verlichting voor kantoren, scholen, werkplaatsen, hotels en magazijnen, is LED verlichting een zeer goede keuze voor in huis. Door te kiezen voor een LED lamp in plaats van een spaarlamp, bespaar je per lamp 10 euro per jaar. Dit lijkt weinig, maar als je in elk vertrek één lamp vervangt door LED, bespaar je in de kleinste huizen al 50 euro per jaar. Als je de lamp vaker en langer gebruikt, wordt deze kostenbesparing zelfs hoger.

Extra voordelig op Lightexpert.nl

Daarnaast gaan LED lampen gemiddeld vier keer zo lang mee als spaarlampen en zijn ze beter bestand tegen trillingen. Hun lange levensloop maakt de lampen van Lightexpert.nl duurzaam. Ze verbruiken 85% minder stroom, waardoor er minder CO2 uitstoot plaatsvindt. Bij Lightexpert.nl vind je een uitgebreid assortiment aan LED verlichting, maar je kunt hier ook terecht voor verlichtingsplannen of bijbehorende accessoires. Andere voordelen van LED zijn dat het licht helder is en direct wordt afgegeven. Voor ondernemers geldt dat er een mogelijkheid is om de investering in LED terug te krijgen. LED verlichting van Lightexpert.nl valt namelijk onder duurzame bedrijfsmiddelen.

Je kunt op Lightexpert.nl alle soorten LED verlichting vinden. Ze hebben LED strips, lampen en spots, TL buizen en TL armaturen, maar ook straatverlichting, breedstralers en andere varianten LED. Voor alle verlichting op Lightexpert.nl geldt dat de prijzen voordelig zijn en de kwaliteit goed.