Dat leuke kapstokje voor op de kinderkamer viel goed in de smaak

Een kapstokje kinderkamer, is de opdracht die ik kreeg van mijn vriendin. Ze wil graag een leuk kapstokje voor haar dochtertje die op dit moment haar eerste stapjes zet. Nu zij al zo groot is moet ze natuurlijk ook gaan leren om haar vest of jas op te hangen aan een echte kapstok. Ik ben eens gaan kijken op internet en al snel kwam ik op deze site terecht. Ik vond een erg mooi kapstokje van RVS en ook nog eens roze met een mooie bloem erop. Deze stijl is precies de smaak van mijn vriendin dus ik kon haar direct gaan berichten dat ik de opdracht al had voltooit.

iedereen was tevreden en ikzelf eigenlijk ook

En al snel kreeg ik een bericht dat het kapstokje voor de kinderkamer was besteld.. En toen ik deze daadwerkelijk bij haar dochter op de kamer zag hangen bedacht ik mij dat het inderdaad een erg mooi en lief kapstokje is die nog veel in gebruik zal worden genomen toen de kleine van mijn vriendin al precies liet zien dat haar jas daar aan hoorde. En dat is erg leuk om te zien. Als ikzelf moeder mag worden dan ga ik vast en zeker ook voor mijn kindje eens rondsnuffelen op deze erg leuke site.