Complete badkamer bouwen: wat is de juiste badkamerstijl?

Jan van Erp

Je wilt een complete badkamer bouwen, alleen je vind het lastig om de juiste keuzes te maken. Ga dan eerst op zoek naar een badkamerstijl die bij jou past en baseer hierop de rest van je keuzes.

Modern

De moderne badkamerstijl bestaat uit veel neutrale kleuren en weinig accessoires. De badkamer wordt zoveel mogelijk functioneel ingericht en voldoet aan de laatste trends. Deze stijl is ideaal voor een kleinere badkamer of als je van strak en rustig ingericht houdt.

complete badkamer bouwen

Landelijk

Een badkamerstijl die eigenlijk lijnrecht tegenover de moderne badkamerstijl staat is de landelijke badkamerstijl. Hierbij zie je voornamelijk veel natuurlijke materialen en kleurrijke decoraties en accessoires terugkomen. Als je van natuurlijk en gezellig houdt, is dit de ideale badkamerstijl voor jou.

Industrieel

Een andere optie is de industriële badkamerstijl. In dit soort badkamers zie je veel grijstinten terug en hier worden veel robuuste materialen gebruikt (beton, cement). Dit is een mooie stijl als je je badkamer robuust en stoer wilt inrichten.