Combineer split met tegels

Wilt u een mooi eindresultaat creëren? Wat dacht u ervan om split te combineren met terrastegels? Wat wij steeds vaker zien, en wat wij erg mooi vinden zijn tuinen die volledig zijn opgevuld met een split soort, en vervolgens worden bedekt met een aantal terrastegels verdeeld over de oppervlakte. De combinatie van Basalt split met Rocersa black tegels is een mooi eindresultaat. Beide hebben een antracieten kleur. Gaat u voor deze combinatie? Wilt u het split bestellen? Basalt split voor de beste prijs; Siergrind33. Voor de Rocersra black tegels kunt u terecht op Tegels33. De antracieten kleuren niets voor jou? Bekijk zelf het assortiment van Tegels33 en Siergrind33.nl.

 

Wanneer u het split besteld bij Siergrind33.nl doe u dit met de allerbeste service. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over de split? Dan kunt u het split, zonder reden van annuleringen, retourneren. Daarnaast is het ook zo dat u (geheel gratis) een handvol split stenen kunt ontvangen. Zo kunt u vanuit het gemak van uw eigen huis de kleur vergelijken en bekijken. Wilt u liever het complete aanbod van Siergrind33 bekijken? Dan kunt u ook een afspraak maken om de split te bekijken in het magazijn. Daar wordt u door een van de medewerkers rondgeleid en kunt u het complete aanbod kijken. Let op, het magazijn bezoekt u wel alleen op afspraak. Dit omdat er in het magazijn door de dag heen niet altijd iemand beschikbaar is. Gaat u binnenkort een afspraak inplannen?

Siergrind33

Naast het split en grind kunt u in het aanbod van Siergrind33 ook beton zand of tennisbaan gravel bestellen. Het betonzand en metselzand is ook gewoon te leveren in big bags en kleine zakken. Tennisbaan gravel in het assortiment van Siergrind33 is goedgekeurd voor het gebruiken op Europese tennisvelden. Dankzij de keurmerken mag het gebruikt worden. Bekijk snel de rode tennis gravel of de zand en bestel deze, net zoals split, eenvoudig en snel online.