Bij Holland Warmte een cv ketel bestellen

Wist je dat het gewoonweg mogelijk is om bij Holland Warmte een cv ketel te bestellen? Gemakkelijk vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen mét de zekerheid dat het hier om kwaliteit gaat? Waarom niet! De kennis en ervaring op het gebied van een cv ketel zorgt er immers goed voor dat je garantie ontvangt voor hetgeen wat je besteld. Of dat dit nou om de Remeha Tzerra gaat of de Remeha Calenta maakt hier absoluut niks uit. De kosten blijven alsnog aan de lage kant plus het feit dat je diezelfde dag nog een vervangende cv ketel ontvangen zal is toch perfect?

warm

Nieuwe cv ketel besteld

Ook wij waren druk aan het zoeken naar een nieuwe cv ketel. Dit nadat onze cv ketel al een aantal jaartjes meegaat en er niet op zit te wachten dat we tijdens de winterperiode zonder de verwarming kom te zitten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Holland Warmte. Hier is het namelijk mogelijk om zowel een ketel te kopen als te gaan huren. Ongeacht wat je doet, de kosten bij hun blijven aan de lage kant!

tzerrai341-214x300

Al met al hebben wij een zeer goede keuze gemaakt om bij hun een Remeha Tzerra cv ketel te bestellen. Door een afspraak met hun te maken konden ze diezelfde dag nog langs komen om de cv ketel te vervangen. Ik weet in ieder geval zeker dat we tijdens de winterperiode geen last meer krijgen van een koude woonkamer.