Altijd buiten kunnen zitten

glazen schuifwanden

Helaas heb je in Nederland niet het weer dat je maanden kunt genieten van prachtig zomerweer, maar je kunt er wel zelf voor zorgen dat je zomer en winter lekker buiten kunt zitten om te genieten van je tuin. Door het plaatsen van glazen schuifwanden maak je een afgesloten ruimte, die je bij slecht weer dicht kunt doen en bij mooi weer schuif je de wand open. Op deze manier maak je de tuinkamer echt af, voordeel hiervan is ook dat je niet meer hoeft te slepen met je tuinmeubelen want die kun je laten staan.

glazen schuifwanden

Een tuinkamer van uitstekende kwaliteit

Door gebruik te maken van glazen schuifwanden maak je een tuinkamer van uitstekende kwaliteit, aan de uitstraling en de materialen zie je al dat er veel aandacht aan besteedt is. Er is geen hoge rail aanwezig waarover je kunt struikelen bij de wand, de lage rail kun je eenvoudig reinigen waardoor je wand altijd perfect blijft schuiven. Geen moeilijk en zwaar gedoe om de wand te openen of te sluiten, door de meenemers is de wand licht in gebruik. Het glas van de schuifwand is uitgevoerd in veiligheidsglas van 10 mm dik. 

Afsluitbaar of zo te openen

Vind je het een fijn of veilig idee dat niet iedereen de glazen schuifwanden kan openen, is dit eenvoudig op te lossen door een afsluitbaar wand te te plaatsen. Omdat alle tuinkamers op maat worden gemaakt voor je tuin, geniet je van een prachtig exemplaar die tot op de mm past bij je tuin en woning. Welke overkapping je ook wilt, onder ieder model is de wand te plaatsen om zo je droom overkapping te realiseren.